Kontaktclose

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Emne -

Melding

headinginstruction

 INTRODUKSJONSKURS

Jenter (1 av 1)På et introduksjonskurs lærer du det mest grunnleggende av ferdigheter og elvesikkerhet. Det settes fokus på å gjøre deltageren sikker i kajakken, og man lærer padleteknikker, hvordan komme seg ut av kajakken og man får også padle i litt strøm. Dette kurset passer for de som har lyst til å prøve kajakkpadling, men som ikke vil bruke to dager på å finne ut om padling er noe for dem.

Kurset varer 3-4 timer, og du får låne alt av utstyr som trengs. Kursene holdes i Voss, Sjoa og Trofors, og er et godkjent kurs i Norges Padleforbunds kursstige «Våttkort». Mer på www.vaattkort.no.

 

Meld deg på enten via e-post til soriamoriadventures@gmail.com, eller ved å melde deg på gjeldende kurs på www.vaattkort.no (husk å hake av for «alle arrangører» for å få frem kursene våre)

Pris: 1100 NOK pr. person

 

 

 

 

GRUNNKURS

jumpshot-krutåga (5 of 5)Deltakeren introduseres til kajakken og utstyret. Etter endt kurs har deltakeren gjennom enkel praktisk øvelse lært å bruke kajakk, åre, trekk og vest. I tillegg er deltakeren kjent med enkle sikkerhetsrutiner og øvelser, samt hvordan effektivt manøvrere kajakken i enkel strøm.

Som på introduksjonskurset blir ulike padleteknikker vektlagt, og man lærer også mer om sikkerhet og dynamikken på elv, både i forhold til strømmen, men også i grupper som ferdes på elv.

Dette er et godkjent kurs i Norges Padleforbunds kursstige «Våttkort». Mer på www.vaattkort.no. Grunnkurset går over to dager, og man får låne alt av utstyr. Meld deg på enten via e-post til soriamoriadventures@gmail.com, eller ved å melde deg på gjeldende kurs på www.vaattkort.no (husk å hake av for «alle arrangører» for å få frem kursene våre)

Pris: 2900 kr. pr pers (min. 3stk)

 

 

 

TEKNIKK-KURS

div2 (4 of 8)Teknikkurset er beregnet på deg som har padlet en stund og som kan å rulle 100 %. På et teknikkurs skal man finslipe padletakene som man allerede har lært, og man skal lære nye padletak som gjør padlingen mer effektiv. Det er økt fokus på sikkerhet, og man skal lære ulike teknikker for å padle inn og ut av strøm. Det er også foukus på å lese strykene, for å kunne padle mest mulig sikkert og effektivt ned elva.

Teknikkurset går over to dager. Deltaker må holde eget utstyr, inkludert kasteline. Meld deg på enten via e-post til soriamoriadventures@gmail.com, eller ved å melde deg på gjeldende kurs på www.vaattkort.no (husk å hake av for «alle arrangører» for å få frem kursene våre)

Pris: 2300 Kroner

 

 

 

GUIDING

mosco (1 av 1)Har du lyst til å padle på Voss, i Sjoa eller i Hattfjelldal/Trofors i Nord-Norge, men vet ikke helt hvor du skal dra? Bli med oss på tur!

Vi tar på oss guideoppdrag på elv på forespørsel.  I tillegg kan man bestille eget kursdag for freestyle eller bekkepadling om man vil det. Da er det best for freestyle i Sjoa eller på Kvalfors (Trofors), mens bekkepadling kan trenes på mange ulike steder.

 

Pris:  1100 kr. pr. person. (min. 2 personer, maksimum 8 personer)

 

Påmelding: Skriv e-post til soriamoriadventures@gmail.com

 

nben