Kontaktclose

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Emne -

Melding

fisk

FISKEUKE

Varighet: 8 dager

Pris: 2680 Euro

Inkludert: Kost og losji, guide hver dag, transport.

Møtepunkt: Chaitén eller Futaleufu.

Beskrivelse:

Futaleufu har flere flotte strender som er godt egnet for fluefiske. I tillegg har vi en raft som vi bruker for å få deg til de beste, hemmelige stedene – hvor fisken garantert venter. En guide tar vare på deg hele uken, og vi sørger for alt av logistikk, mat og mer – slik at du kan slappe av og konsentrere deg om å fiske.

Du blir innlosjert i en egen liten hytte, med egen platning med utsikt til fjell, isbree og elv. Dette er en eksklusiv tur, slik at vi kun tar maks to gjester pr uke. Er dere flere som er interesserte må dere ta kontakt for å avtale eget opplegg.

Vi har et eget hus som alle kan bruke, Soria Moria, med en fantastisk balkong med dalens fineste utsikt. Her spiser vi måltidene hvis været forhindrer oss i å spise ute på terassen, og skulle man ha lyst kan man rusle opp til den lille baren «Pisco Shower» på kveldstid og henge litt på bardisken. Bokstavelig talt.

Hos oss finnes ikke telefonsignaler, og vi er langt unna wifi, så ta med en god bok og forbered deg på en uke i absolutt harmoni, uten forstyrrelser fra sosiale media og e-post. Vi er likevel ikke så langt unna telefonsignaler/internett hvis behovet skulle melde seg. Vi er ikke tilkoblet strømnettet, men har dusj med varmt vann og biologisk toalett.

 

fish (1 av 1)

Ron er glad i å fiske

mariann (1 av 1)

Mariann nyter utsikten fra balkongen

nben