Kontaktclose

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Emne -

Melding

Futa (1 av 1)

PADLEUKE

Varighet: 8 dager

Pris: 1680 Euro

Inkludert: Kost og losji, guide hver dag på elva, transport. Dalens fineste utsikt.

Møtepunkt: Chaitén eller Futaleufu.

Om turen:

Futaleufú er en av verdens beste padleelver, med nesten 40 kilometer med stryk og moro. Strykene er fra grad II til grad V+, og med våre guider kan du få padle akkurat det du føler for!

futaterminatorHver seksjon har mer tekniske stryk, men det som er så fantastisk på Futaleufu er at alle disse enten kan padles ned mindre tekniske linjer, eller så er bæringen rask og enkel. For å padle på Futaleufu trenger man ikke så stor erfaring med stort-vannspadling, men det som er en absolutt nødvendighet er å kunne å rulle i strøm. Sitter rulla som støpt finnes det ikke et bedre sted å lære å bli en bedre padler – og er du mer erfaren finnes det ikke et bedre sted å få utfordret storvannslinjene!

Hos oss blir du innlosjert i ditt eget telt, på din egen plattform med tak over. På denne måten får du din egen lille bit av paradiset hvor du kan senke skuldrene helt. Vi har et eget hus som alle kan bruke, Soria Moria, med en fantastisk balkong med dalens fineste utsikt. Her spiser vi måltidene hvis været forhindrer oss i å spise ute på terassen, og skulle man ha lyst kan man rusle opp til den lille baren «Pisco Shower» på kveldstid og henge litt på bardisken. Bokstavelig talt.

Hos oss finnes ikke telefonsignaler, og vi er langt unna wifi, så ta med en god bok og forbered deg på en uke i absolutt harmoni, uten forstyrrelser fra sosiale media og e-post. Vi er likevel ikke så langt unna telefonsignaler/internett hvis behovet skulle melde seg. Hos oss er vi på sakte-tid:Vi står opp og drikker kaffe mens vi speider etter kondorer over fjellene rundt oss, padler flotte stryk, spiser god mat med litt rødvin til, sitter rundt leirbålet og titter på stjernene, for til slutt å sovne i en komfortabel seng, midt i Patagonias hjerte. Bedre blir det ikke.

 

grillingDu må selv sørge for å komme deg til møtepunktet Chaitén eller Futaleufu hvor du blir plukket opp av en av våre guider. Vi kan være behjelpelige med å finne riktig innenriksfly eller buss. Reiseforsikring er et krav for å være med på våre turer. Etter at du har blitt plukket opp tar vi oss av resten – hos oss får du transport, mat, guiding på elva og overnatting på elva inkludert. Trenger du å leie en kajakk må du ta kontakt for å sjekke tilgjengelighet og pris. Ditt eget personlige padleutstyr må du ta med, inkludert åre.

 

 

 

 

 

 

 

nben